Voor wie werken we

Optimale bescherming en hygiëne voor diverse sectoren

Onberispelijke hygiëne en duurzame bescherming zijn essentieel in sectoren zoals de voedingsindustrie, de farmaceutische sector, de logistiek, maar ook in ziekenhuizen of bakkersateliers. Vanuit die wetenschap vertrekken we bij Betinoc voor de ontwikkeling van onze impact- en aanrijbeveiligingen.

Bescherming en HACCP in voedingsverwerkende bedrijven

De impact van heftrucks, voedingskarren, transpaletten, … zorgt niet zelden voor beschadigingen in productiezones. In kritieke omgevingen zoals de voedingsindustrie brengt dit automatisch de hygiëne in gevaar. Met schokbestendige, hygiënische, esthetische en onderhoudsarme inox stootplinten en stootpalen, Hyprowall-wanden of polyethyleen beschermingsstroken zorgen we voor bescherming die blijft beschermen en beantwoordt aan de strengste hygiënische kwaliteitseisen (HACCP).

Hygiëne in de farmaceutische sector, ziekenhuizen en labo's

Wat hebben ziekenhuiskamers, laboratoria en productiezones van geneesmiddelen gemeen? Jawel, hygiëne is er cruciaal! Gebreken op dit vlak – bijvoorbeeld door een impact tegen de onderkant van de muur – zijn niet toelaatbaar. Daarom ontwikkelde Betinoc een volledig gamma dat in alle omstandigheden en door de jaren heen voor een vlekkeloze hygiëne blijft zorgen.

Bescherming in logistieke bedrijven

Is hygiëne van minder belang, maar de kans op zware impact van heftrucks alomtegenwoordig? In zones met intensief verkeer in logistieke bedrijven bijvoorbeeld. Dan plaatsen we L-profielen in gegalvaniseerd staal voor de muur of wandpanelen. Volgestort met beton zorgen ze voor extra bescherming. Ook stootpalen en beugels in gegalvaniseerd staal zijn specifiek ontwikkeld voor de logistieke sector. Bent u toch liever meteen ook in orde met de HACCP-normen? Kies dan voor aanrijbeveiligingen in inox.