Ateliervloer en afwatering bepalend voor voedselveiligheid

Ateliervloer en afwatering bepalend voor voedselveiligheid

Geplaatst op 16-04-2019

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is de keuze voor een nieuw vloerconcept niet eenvoudig. Het is zaak de materialen tegen elkaar af te wegen en rekening te houden met aandachtspunten inzake onderhoud, veiligheid en duurzaamheid.

De richtlijnen van hygiëne in de voedingsindustrie

De richtlijnen van hygiëne in de voedingsindustrie

Geplaatst op 16-03-2019

De juiste faciliteiten en protocollen voor handhygiëne zijn zeer belangrijk in de voedingsindustrie waar hygiëne aan zeer strikte eisen gebonden is. De belangrijkste aandachtspunten op een rij.

Wat is HACCP?

Wat is HACCP?

Geplaatst op 16-02-2019

HACCP is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt.   

De principes van de preventieve HACCP referentiemethode

De principes van de preventieve HACCP referentiemethode

Geplaatst op 16-01-2019

HACCP is de huidige preventieve referentiemethode, waardoor de hygiënische veiligheid van onze voedselproducten gewaarborgd kan worden.

Hygiëne in de productieomgeving houdt de microben buiten

Hygiëne in de productieomgeving houdt de microben buiten

Geplaatst op 16-12-2017

Klanten en overheden stellen steeds hogere eisen aan de hygiëne in de voedingsindustrie. Veranderende consumenteneisen op het vlak van kwaliteit van de voeding spelen hierbij een belangrijke rol.