- Hoofdkantoor Betinoc Nederland
- Linie 23
- 5405 AR Uden
Tel : +31 (0)85-4830920- info@betinoc.nl
Wie België zegt, zegt bier. Toch wordt in België jaar na jaar meer wijn geproduceerd. Het gaat de Belgische biowijn de jongste tijd bijzonder voor de wind.
Vlaams suikerwier, een lokale zeewiersoort, lijkt zich te onderscheiden van suikerwier dat in andere regio’s en zeeën wordt geteeld.
De voedingssector verlaagde de afgelopen vijf jaar het gehalte aan suikers en verzadigde vetten in voedingsproducten en voegde ze meer vezels toe. De sector wil samen met de overheid verdergaan op de ingeslagen weg.
Consumenten staan steeds vaker stil bij de herkomst van de producten die ze kopen. Hierdoor ontstaat een groeiende vraag naar ambachtelijke en/of streekproducten. Waar komt het vandaag en van wat is het gemaakt?. Een nieuwe trend waar we als bedrijfsleven op moeten inspringen door mooie streekproducten aan te bieden naast het gebruikelijke assortiment.
Het vers vlees in supermarkten wordt praktisch altijd aangebracht door lokale en Belgische producenten. Ook voor groenten en fruit kiezen supermarkten steeds voor de korte keten.
Industriële keukens, operatiezalen, auto-uitlaten, opslagtanks voor melk, kookpotten, liften, ijskasten, en kachelpijpen hebben één ding met elkaar gemeen. En dat is inox of roestvast of roestvrij staal, en dat staal lijkt zijn glans terug te hebben.
Voedingsbedrijven investeren steeds meer in vegetarische alternatieven voor vlees. Daarmee willen ze inspelen op een wereldwijde trend in de voedingsmarkt.
Klanten en overheden stellen steeds hogere eisen aan de hygiëne in de voedingsindustrie. Veranderende consumenteneisen op het vlak van kwaliteit van de voeding spelen hierbij een belangrijke rol.
Hoofdkantoor Betinoc Nederland
Linie 23
5405 AR Uden
Nederland
Tel: +31 (0)85-4830920
Hoofdkantoor Betinoc Belgie
Haverheidelaan 24
9140 Temse
België
Tel: +32(0)3-7112234